Societat

Swiss alerta en la seva revista per als passatgers que Barcelona té carteristes "per tot arreu"

Barcelona és l'única ciutat en l'últim any de la qual Swiss adverteix sobre la seva inseguretat en els reportatges que publica mensualment en anglès i alemany a 'Swiss Magazine'

L'aerolínia suïssa Swiss alerta que Barcelona té carteristes "a tot arreu" en la revista que reparteix aquest mes als seus passatgers.

De fet, li dedica la portada a la capital catalana, i fins i tot facilita el telèfon de la Guàrdia Urbana per a denunciar els més que probables robatoris.

Barcelona és l'única ciutat en l'últim any de la qual Swiss adverteix sobre la seva inseguretat en els reportatges que publica mensualment en anglès i alemany a 'Swiss Magazine'.

En les dues pàgines sobre les dades bàsiques de la ciutat, inclou un apartat sobre seguretat, on avisa que la documentació personal, les targetes de crèdit i els telèfons mòbils estan millor en el fons de la butxaca que en la motxilla o la bossa.

Swiss afegix que els lladres fins i tot ronden pel passeig de Gràcia i el parc Güell. Davant la possibilitat de sofrir un robatori, la revista facilita l'adreça de la comissaria 24 hores de la Guàrdia Urbana, ubicada en el número 43 de La Rambla.

En canvi, dels especials de ciutats de l'últim any, també parla específicament de seguretat quan es refereix a les dades bàsiques de les ciutats en els casos de Bangkok, que es va publicar a l'abril de 2009, i Nairobi, al desembre/gener, encara que en positiu.

De Nairobi, constata que la ràtio de criminalitat és "sorprenentment baixa" si es té en compte el nivell de pobresa de Kenya, mentre que de Bangkok destaca que és una ciutat "molt segura", fins i tot per a les dones que viatgen pel seu compte.

El número de Barcelona, que té en la portada el nou hotel Vela, també afirma que "ningú" sap quan es finalitzarà la construcció de la Sagrada Família, i inclou dues fotografies, una de les quals amb l'arquitecte Jordi Bonet.

La publicació detalla que Bonet està preocupat per "la seva" Sagrada Família davant el pròxim inici de la perforació del túnel del TGV a tocar del temple. "Pot el nou túnel del TGV fer mal als fonaments de l'església?", es pregunta.

A l'Estat espanyol, Swiss opera a Barcelona, Madrid, Màlaga, Palma de Mallorca i València, en tots els casos en codi compartit amb Spanair. L'aerolínia té seu en Basilea, vola a 73 destinacions en 39 països i dóna feina a 7.300 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.