Societat

La Fiscalia obrirà diligències sobre els díptics del PP de Badalona per si constitueixen delicte

El govern ha presentat aquest matí la documentació sobre la distribució dels fullets racistes de García Albiol

La Fiscalia Coordinadora del Servei Especial de Delictes d'Odi i Discriminacions obrirà diligències sobre el díptic racista del PP de Badalona per si és constitutiu de delicte.

El govern ha presentat aquest dijous al matí la documentació sobre la distribució dels fullets del dirigent del PP de Badalona, Xavier García Albiol, a la Fiscalia perquè investigui si hi ha responsabilitats penals.

El gabinet jurídic central ha tirat d'aquesta manera endavant l'acció legal instada per la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, que després va ser aprovada pel consell de govern de dimarts. Capdevila va afirmar dilluns que l'actuació d'Albiol fomentava l'odi racial i va considerar-ho "una greu irresponsabilitat política". La consellera també va criticar els dirigents del PP de Catalunya per dir que no compartien aquesta acció, però no la criminalitzaven.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.