Societat

Martínez Sistach critica el govern espanyol per la llei de l'avortament

Considera "inadmissible" l'avortament en qualsevol circumstància perquè "matar una vida humana és com matar Déu"

El cardenal arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach ha criticat aquest diumenge amb duresa la política del govern espanyol respecte a la interrupció de l'embaràs i els mètodes anticonceptius en considerar que les últimes mesures aprovades consagren l'avortament lliure i perjudiquen la dona.

En una entrevista  a Catalunya Ràdio, Martínez Sistach ha emplaçat l'executiu de José Luis Rodríguez Zapatero a reflexionar sobre les mesures com la reforma de la llei de l'avortament que despenalitza l'avortament en les primeres setmanes de l'embaràs.

El cardenal considera "inadmissible" l'avortament en qualsevol circumstància perquè "matar una vida humana és com matar Déu".

En relació amb les mesures que pretenen facilitar l'accés de les joves i adolescents a la píndola de l'endemà, l'arquebisbe de Barcelona ha titllat aquest mètode anticonceptiu com "una forma d'avortament" i ha advertit que "perjudica la dona".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.