Societat

Les dones de Millet i Montull declararan com a imputades pel cas Palau el 30 d'abril

Tal com va avançar l'AVUI, el magistrat accepta la sol·licitud de la Fiscalia i dels nous gestors del Palau. Marta Vallès i Mercè Mir figuren com a administradores d'algunes de les empreses des d'on es van desviar fons

El titular del jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona, que investiga el desviament de fons del Palau de la Música, ha acordat aquest dimarts citar a declarar el pròxim 30 d'abril com a imputades Marta Vallès i Mercè Mir, dones dels exresponsables del Palau de la Música, Fèlix Millet i Jordi Montull.

El jutge també ha citat a declarar un exsecretari del Palau de la Música que presumptament té en el seu poder l'original del llibre d'actes de la reunió en què es van aprovar les retribucions extraordinàries per a Millet i Montull.

El jutge ha acordat imputar les dones dels dos antics responsables del Palau de la Música, com sol·licitaven la Fiscalia i els nous gestors del Palau, perquè elles figuraven com a administradores d'algunes de les empreses amb les quals presumptament es va realitzar el desviament de fons.

A més, també se citarà a declarar els dies 8, 9, 19, 23 i 27 d'abril diversos testimonis que tenen relació amb el Palau, entre els quals hi ha treballadors i empreses que han treballat per a aquesta entitat

Aquesta declaració pot servir al jutge per aclarir algunes parts de la trama que va desviar fins a 35 milions d'euros del Palau de la Música.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.