Societat

Economia insta Boada a enviar "informació fonamentada" sobre l'estat de la xarxa elèctrica

El departament de Castells respon així a la denúncia del secretari general d'Interior sobre les característiques dels materials utilitzats

El Departament d'Economia, responsable de les inspeccions a la xarxa elèctrica, ha instat per carta al secretari general d'Interior, Joan Boada, a presentar "informació fonamentada" sobre l'estat de les infraestructures, per afegir-lo així als expedients informatius iniciats. Economia respon així a les declaracions de Boada, que va vincular el mal estat de la xarxa elèctrica a la utilització de material defectuós per part d'Endesa.

El director general d'Energia i Mines de la Generalitat, Agustí Maure, ha explicat que, segons dades del 2008, Economia va revisar 5.000 punts de la xarxa elèctrica i que va trobar 918 deficiències lleus, 781 de les quals ja estan arreglades. Segons Agustí Maure, aquestes incidències no afecten ni al funcionament de la línia ni a la seva seguretat.

Maure ha afegit que les companyies elèctriques els han garantit que per l'estiu tots els generadors que han hagut d'utilitzar-se per donar subministrament provisional a les zones afectades estaran apagats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.