Societat

Els Reis d'Orient arriben a Barcelona

Els Reis d'Orient han arribat en vaixell a Barcelona, al Moll de la Fusta, on els ha rebut l'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, i centenars d'infants i pares que els esperaven amb il·lusió.

Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats del seu seguici, han rebut la clau màgica de Barcelona de mans de l'alcalde perquè aquesta nit puguin entrar a totes les cases de la ciutat i repartir desitjos i sorpreses a tots els barcelonins.

La cavalcada dels reis, que transcorre damunt de noves carrosses, va des de l'avinguda Marquès d'Argentera fins a la Font Màgica de Montjuïc. Al final de la tarda hauran repartit uns 15.000 quilos de caramels.

En nom dels Reis i damunt d'un escenari multicultural, Melcior ha explicat als infants que els tres mags han fet un gran viatge per arribar a la capital catalana, que ha estat ''llarg i dur' perquè la seva nau "no va tan ràpid com el TGV". El rei blanc, que ha demanat als infants que siguin bons, també s'ha referit al conflicte a l'Orient Mitjà recordant que és un territori "molt necessitat de pau".

Per unes joguines no sexistes i antibel·licistes
La Patge Estel acompanya per primera vegada el Patge Gregori a la cavalcada. Aquesta patge, que obre la desfilada amb la seva nova carrossa en forma de peix, seguida d'una gran estel d'Orient, és l'encarregada de recollir i classificar les cartes dels nens barcelonins, i dóna també consells als més petits, amb la intenció d'ajudar-los a redactar la llista de regals, potenciant el consum responsable, les joguines no sexistes i les antibel·licistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.