Societat

Suspenen fins demà el judici del cas Tous per analitzar noves proves

El gendre dels joiers, Lluís Corominas, no ha arribat a declarar davant el jutge

La defensa presenta nous vídeos, un de la garita del vigilant i un altre de diversos angles de la finca

El judici contra el gendre dels Tous, Lluís Corominas, que havia començat aquest dilluns amb la selecció del jurat i ha continuat aquest dimarts amb l'exposició dels fets per part de la defensa, l'acusació particular i la fiscalia, ha quedat suspès per analitzar noves proves presentades per la defensa. L'imputat no ha arribat a declarar davant el jurat.

Les noves proves són principalment videogràfiques i han obligat a la jutge ha suspendre el judici fins aquest dimecres perquè tant la fiscalia com l'acusació particular puguin visionar-les.

Es tracta, entre d'altres, de dos vídeos: en el primer, suposadament, es veu i escolta tot el que va passar la tarda del 6 de desembre del 2006 en la garita del vigilant, és a dir, les converses que aquest va mantenir tant amb Corominas com amb els Mossos d'Esquadra després de descobrir que uns assaltants havien entrat a la casa.

El segon vídeo és un mosaic, editat, que divideix la pantalla en quatre, mostrant la finca des de diversos angles, que dóna una idea a temps real del que estava passant a la propietat dels joiers.

Fonts de la defensa han explicat que no han aportat les proves fins ara -quatre anys després dels fets- per no “devaluar” les proves i per aconseguir que el jurat del cas els veiés per primer cop en el judici, no a través dels mitjans de comunicació.

La Fiscalia i l'acusació s'han mostrat sorpresos i han assegurat que necessiten un temps d'anàlisi abans de continuar amb el judici i que la jutge haurà de decidir si les admet o no.

Cap de seguretat


Aquest dimarts en el judici per la mort d'un dels assaltants de la casa de la família a mans del gendre al 2006, la defensa ha exposat que Corominas té el títol de cap de seguretat, però no exercia com a tal, mentre que les acusacions ha matisat que els Tous no tenien contractada cap empresa més de seguretat i han proposat al jutge incloure proves que demostrin que sí ho feia.

Aquest detall podria reflectir si l'acusat tenia o no l'experiència necessària per afrontar els fets i podrien aclarir si els trets es van efectuar o no en defensa pròpia, mogut pel fet de que la policia no havia arribat i els assaltants podrien anar armats.

Coromines s'enfronta a una condemna d'11 anys per presumptament haver matat un dels lladres al domicili dels Tous a Sant Fruitós del Bages el 9 de desembre del 2006.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
urbanisme

Construiran 271 habitatges protegits més al Parc de l’Alba

Cerdanyola

Acrediten el Trueta per al tractament quirúrgic del càncer d’ovari avançat

GIRONA
societat

L’exdona de Mainat afirma que “no el volia mort” i que va intentar salvar-lo

Barcelona
Societat

Concentració veïnal contra el volum de taxis, busos i VTC turístics cap al Park Güell

Barcelona

Un estudi constata que l’activitat física guiada a la natura millora l’estat d’ànim

GIRONA
societat

Creixen un 28% les agressions contra el col·lectiu LGTBI en un any

barcelona

El projecte de regeneració del nucli antic situa l’espai d’atenció a la seu del COAC

OLOT
salut

El nou cribratge detecta el primer nadó amb hiperplàsia suprarenal

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Barcelona activa la fase d’alerta per nits tòrrides

Barcelona