Programació TV3

Dissabte, 24 desembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 305'
11.05
30 anys del Ben Endins al Palau Sant Jordi
Espai que emet el concert de final de gira de la celebració dels 30 anys del disc Ben Endins, de Sopa de Cabra, celebrat el 26 de novembre de 2022 al Palau Sant Jordi de Barcelona. Al mític grup gironí l'acompanyen a l'escenari artistes com Alfred García, Buhos, Ginestà, Joan Dausà, Judit Neddermann, Ramon Mirabet, Suu i The Tyets, entre altres. El 10 de maig de 2021, Sopa de Cabra va començar la celebració dels 30 anys de Ben Endins, el disc de pop rock en català més venut de la història.
Altres
Durada: 75'
12.20
Eufòria Dance
La gran final
Després de dues gales apoteòsiques arriba la gran final, en què el nivell de competició és més alt que mai. Els grups de ballarins i ballarines professionals han de defensar tres grans coreografies de molta complexitat i que compten amb elements de vestuari i attrezzo. El programa està carregat de grans èxits, com ara Despechá o Llorona, de Rosalía, o un recopilatori de música urbana catalana. A més, es rep la visita de quatre exconcursants d'Eufòria: la Claudia, l'Scorpio, el Chung-Man i el Triquell, que presenta el seu nou single, titulat Jugular. Al final d'aquest programa es coneixen els 12 membres, sis nois i sis noies, que formaran part del cos de ball oficial de la segona temporada d'Eufòria.
Altres
Durada: 90'
13.50
Zona zàping
Els protagonistes de la setmana són Lionel Messi i la selecció argentina de futbol, que van guanyar el Mundial en una final emocionant i agònica. Un triomf amb celebracions a tot el món, però sobretot al país sud-americà, on milions de persones van sortir al carrer per celebrar-ho. A més, el programa dona la benvinguda a les festes de Nadal amb la participació del grup gironí Oxigen, que interpreten el tema És Nadal (na, na, na).
Altres
Durada: 37'
14.27
Transició Energètica
Rehabilitació energètica a la llar
Més enllà que la indústria i les activitats econòmiques tenen un paper fonamental a l'hora de fer un consum més eficient de l'energia, els ciutadans també hi tenen molt a dir i a fer. Tan sols incorporant al nostre dia a dia alguns hàbits nous, i introduint algunes mesures de rehabilitació energètica a casa, es poden reduir les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle alhora que s'aconsegueix més confort i s'estalvien diners.
Documentals
Durada: 3'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El príncep i jo IV: Una princesa al
Els reis de Dinamarca reben una invitació per anar a l'enllaç de la princesa Myra Sangyoon. Però quan van al lloc on se celebra la boda, la reina Paige descobreix que Myra no desitja casar-se en aquest casament de conveniència, ja que el seu amor secret és l'Alu, un domador d'elefants.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Pel·lícula: Tarda de cine
Espai dedicat a l'emissió d'una pel·lícula.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.05
Al cotxe
Pilarin Bayés i Victòria Pagès
Programa que trasllada els convidats, col·laboradors o presentadors en cotxe des de la televisió fins a casa o de casa fins a la televisió i aprofita el trajecte per conversar-hi d'una manera diferent.
Altres
Durada: 55'
20.00
Atrapa'm si pots
Nadal
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: La família Bélier
A la peculiar família Bélier, tots són sords menys la Paula, que té 16 anys. Ella és indispensable per als seus pares en el dia a dia, sobretot en l'explotació de la granja familiar. Animada pel seu professor de música, que ha descobert en ella un do sorprenent per al cant, decideix preparar la prova per a un concurs de ràdio nacional.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.50
Pel·lícula: Sergio & Serguéi
Any 1991. El bloc comunista es desintegra i Cuba s'endinsa en la més dura de les seves crisis. El Sergio, radioaficionat i professor de marxisme a l'Institut Superior d'Art de l'Havana, contacta amb el Serguei, un astronauta soviètic abandonat a la seva sort a l'estació orbital Mir. L'amistat que sorgeix entre ells aconsegueix fer reaccionar les grans potències per retornar el cosmonauta a la Terra.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'