Programació 33

Dissabte, 24 desembre de 2022
06.00
Leo, el guardabosc
Inclou La tortuga llaüt, El tràgul gran i El paó comú
Infantils
Durada: 33'
06.33
Pat, el gos
Inclou El Pat acaba esgotat, La comandant Sandy i El trencaclosques
Infantils
Durada: 21'
06.54
Zoom, el dofí blanc
Inclou El petó del tauró i Un creuer romàntic
Infantils
Durada: 24'
07.18
Masha i l'os
Inclou Ratlles i bigotis, Posa't bo! i Golf per tres
Infantils
Durada: 21'
07.39
Dino tren
Inclou Un gran dinosaure i Els triceratops venen a dinar
Infantils
Durada: 23'
08.02
El Mic i els seus amics
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.13
Titó
Excursió a la policia. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
08.24
Comptem amb la Paula
Inclou El regal de Nadal perdut i Hem de trobar el Pare-Noel!
Infantils
Durada: 24'
08.48
Numberblocks
Xmas Special. Espai que segueix les aventures d'uns personatges en forma de blocs de construcció formats per cubs. Cada bloc té el nom d'un número i està format pel nombre equivalent de galledes. Sobre els seus caps suren les xifres que representen. Quan un bloc salta sobre un altre es forma un nou personatge, que és un altre número amb un estil i una personalitat diferents.
Infantils
Durada: 12'
09.00
Manduka
Els Catarres. Arròs a la Manduka
El programa rep la visita d'Els Catarres. Tot i que a la Paula no li calen excuses per tornar a convidar un grup de tant èxit, ara té tres motius per fer-ho: han fet un llibre, han tret un disc nou, i la Roser i el Jan han estat pares. Per això, la Paula ha pensat dedicar la recepta als seus fills fent un dels plats preferits de tots els espectadors: arròs a la cubana. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 25'
09.25
Lara i Kali
Acompanyada per la seva gossa Kali, la Lara proposa als joves espectadors algunes aventures interactives que permeten descobrir el territori i transmetre el seu amor per la natura.
Infantils
Durada: 20'
09.45
Pel·lícula: Buscant la màgica Doremi
La Sora de Nagoya, la Mire de Tòquio i la Reika d'Onomichi són tres dones que aparentment no tenen res en comú, ni edat ni ocupació ni personalitat. L'únic que les uneix és que se senten desconcertades per una vida que no els està anant tal com la imaginaven i que van créixer veient la sèrie La màgica Do-Re-Mi. A partir d'una trobada predestinada, el trio fa un recorregut per tots els llocs associats a la sèrie. La Sora, la Mire i la Reika riuen, ploren, es recolzen mútuament i passen un valuós temps juntes mentre comprenen que la Doremi i els seus amics sempre han estat al seu costat.
Pel·lícules
Durada: 93'
11.18
Pel·lícula: Blinky Bill, el coala
El Blinky Bill és un coala amb una gran imaginació. Amb un cor aventurer, somia deixar la petita ciutat de Green Patch i seguir els passos del seu pare, un gran explorador. Aquest va desaparèixer fa temps i el Blinky és l'únic que creu que encara és viu. Quan el Blinky descobreix una nova pista sobre el parador del seu pare, decideix embarcar-se en una gran aventura que el porta més enllà de les fronteres de Green Patch.
Pel·lícules
Durada: 85'
12.43
George de la jungla
Les cabres de Nadal. El George és un rei de la jungla ben peculiar: fort com un lleó, però alhora molt maldestre, amb una dèria especial per xocar amb els arbres quan es desplaça de liana en liana. Comparteix cabana amb un simi que es diu Simi, prou assenyat si no es torna mico. Les companyes d'aventures d'aquest duo són l'Ursula i la Magnolia. Entre tots plegats hauran d'anar resolent els problemes que s'aniran trobant per mantenir la pau i l'harmonia a la jungla.
Infantils
Durada: 15'
12.58
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Risc (L'últim atac de l'Esfinx Fosc) (I) i Risc (L'últim atac de l'Esfinx Fosc) (II)
Infantils
Durada: 45'
13.43
Els germans Kratt
Inclou Octopus Kratticus i Caminem per sobre l'aigua
Infantils
Durada: 47'
14.30
El xai Shaun
Inclou Salveu l'arbre!, Joc d'ombres, Fes-t'ho tu mateix i El granger hippy
Infantils
Durada: 25'
14.55
Pat, el gos
Inclou Un regal que vola alt i Un regal per a la Lola
Infantils
Durada: 15'
15.10
Pat, el gos: el Caputxet
Inclou El gat peix i Robogat
Infantils
Durada: 5'
15.15
El Pat Noel
És el dia abans de Nadal i a casa de la Lola enllesteixen els preparatius per mirar de passar unes festes fantàstiques. Però al Víctor el truquen els seus pares i li diuen que, per culpa d'una nevada, estan bloquejats a l'aeroport i no arribaran a temps per passar junts la nit de Nadal, i que s'haurà de quedar a casa de la Lola.
Infantils
Durada: 22'
15.37
Dracs: Cap a nous horitzons
Inclou L'alba de la destrucció, Les ales de la guerra (I) i Les ales de la guerra (II)
Infantils
Durada: 63'
16.40
Els germans Kratt
El mestre arquer. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
17.03
Ronja, la filla del bandoler
Inclou Atrapada a la neu i Una promesa entre germans
Infantils
Durada: 51'
17.54
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Sense fer soroll i L'home que sabia massa
Infantils
Durada: 23'
18.17
La pitjor bruixa
La poció de canvi de personalitat
Emissió dels capítols L'aniversari de la sesnyoreta Cackle i La poció de canvi de personalitat.
Sèries
Durada: 59'
19.16
Projecte Beta
Cada ovella al seu corral
Lola, Grau, Kai i Jan són quatre joves que es traslladen a viure a un vell magatzem després de crear un grup de música. Tots s'han conegut per internet i aviat descobreixen que la idea de traslladar-se allà no ha estat de cap d'ells, sinó d'una intel·ligència artificial, la IA, atrapada en un ordinador dels anys 80. A més, la IA ha sentit la primera cançó del grup i vol ser el seu mànager per llançar-los a la fama.
Altres
Durada: 14'
19.30
Manduka
Els Catarres. Arròs a la Manduka
Els plats de la Paula, de 12 anys, tenen tant d'èxit que no para de rebre convidats famosos que volen aprendre a cuinar amb ella.
Altres
Durada: 25'
19.55
Lara i Kali
Acompanyada per la seva gossa Kali, la Lara proposa als joves espectadors algunes aventures interactives que permeten descobrir el territori i transmetre el seu amor per la natura.
Infantils
Durada: 20'
20.15
Un dramarama total
Inclou Per Nadal tot s'hi val, Els tres ximples salven el Nadal (I) i Els tres ximples salven el Nadal (II)
Infantils
Durada: 31'
20.46
Les noves aventures de Peter Pan
Inclou Nadal al País de Mai Més i Com en Garfi va esguerrar el Nadal
Infantils
Durada: 46'
21.32
Els pingüins de Madagascar
Vigília de Nadal accidentada. Sèrie que narra les aventures dels pingüins de la pel·lícula Madagascar.
Infantils
Durada: 23'
21.55
Festival de Màgia de Badalona. Memorial Li-Chang 2
La Gala Internacional de Màgia XX Memorial Li-Chang, celebrada al Teatre Zorrilla de Badalona el 23 de febrer del 2020, va reunir nombrosos mags de gran nivell amb reconeixement internacional. Entre altres coses, durant l'acte es mostra l'evolució creativa i emocional de la maga peruana Gisell, que ha obtingut el guardó Flasoma Uruguai 2015 a l'especialitat de manipulació i màgia augmentada. Finalment es coneix els mags portuguesos Tá Na Manga. L'espectacle que presenten, original i poètic, també ha estat reconegut amb múltiples premis mundials.
Altres
Durada: 66'
23.01
Demà-Companyia El Eje
L'acció se situa a l'any 2043. Tres persones que mantenen una relació conviuen en un pis de la Barceloneta i una d'elles està embarassada de nou mesos. Volen fer un sopar de gala perquè el part està programat i saben que el nen és a punt d'arribar. Fora, el canvi climàtic ho està destruint tot. De fet, a l'interior del pis hi ha un pam d'aigua a conseqüència de la crescuda del nivell del mar. Els coloms de plaça Catalunya són els únics que es poden adaptar a aquest nou món que s'acosta. Segurament l'espècie humana és de les poques que no sobreviu.
Altres
Durada: 44'
23.45
Missa del Gall
Espai que emet, en directe, la tradicional Missa del Gall des de la Basílica de Montserrat.
Altres
Durada: 90'
01.15
Pel·lícula: Al costat de casa
Tardor del 2007. La Sonia és una jove de 30 anys que, després de perdre la feina, no pot fer front al pagament de la hipoteca. Un empleat d'una oficina bancària s'enfronta al drama de deixar sense casa els seus veïns de tota la vida. Un policia viu turmentat perquè ha de treure famílies senceres dels seus pisos i deixar-les al carrer. Aquestes són algunes de les situacions que se succeeixen en aquesta història de lluita, solidaritat i esperança.
Pel·lícules
Durada: 91'
02.46
Ernest Lluch, lliure i atrevit
Un viatge personal i íntim per la figura personal i política d'Ernest Lluch de la mà de gent que el va conèixer. Ernest Lluch va ser un agitador del pensament i un home polièdric que tenia una gran capacitat d'enlluernar la gent amb noves idees. Ell va ser una de les persones que va ajudar a posar els fonaments per fer d'Espanya un país modern amb la implementació de la sanitat pública universal i gratuïta. Mentre intentava construir ponts d'entesa a Euskadi, el comando Barcelona va decidir posar fi a la seva vida l'any 2000.
Documentals
Durada: 55'
03.41
Km33
Viatjar és un desig (Resum)
Sèrie documental que mostra diferents maneres de viatjar i els interessos que duen cada persona a visitar el racó de món desitjat.
Documentals
Durada: 52'
04.33
Thalassa
L'artista i el mar
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 20'
04.53
Blogs Europa
Altres
Durada: 8'
05.01
L'illa del tresor
Joan Manuel Serrat
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 26'
05.27
L'illa del tresor
Ariadna Gil
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.52
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 8'