Sense - Avui

Cécilia es casa de Versace

Segons el Journal du Dimanche, Cécilia Ciganer s’havia enfadat tant amb la casa Versace per haver desvelat la data del seu casament amb Richard Attias en el comunicat on anunciaven que vestirien els nuvis que havia anul·lat la comanda. Si és cert que ho va fer, Donatella Versace ha trobat la manera de convèncer-la de nou.

L’ex de Sarkozy finalment ha donat el sí vull al seu milionari publicista a Nova York amb un disseny de la firma “de seda cady en to empolsat, d’escot d’un sol tirant i amb draperia asimètrica a la cintura”. Així ho va anunciar ahir la casa de moda italiana, que o és molt indiscreta o potser està sent utilitzada per la parella com a portaveu extraoficial del que volen dir.

De moment, a banda que la núvia ha triat el mateix escot que Carla Bruni per al seu primer acte de gala a l’Elisi, poca cosa més se sap del que va passar diumenge al vespre al saló Rainbow del Rockefeller Center –art déco i amb vistes panoràmiques de la ciutat– on Cécilia, de 50 anys i Richard, de 48, es va donar el sí vull davant de 150 convidats engalanats. Per evitar fotos robades, la parella hi va accedir a través del pàrquing dins d’una limusina de vidres fumats i van demanar que ningú hi portés mòbils ni càmeres.

Tots els assistents van ser molt discrets, i també els cantants del grup de gospel de Harlem que van animar la nit. El dia abans, la parella va dur els seus convidats a veure el musical Mamma Mia a Broadway, i l’anterior els van oferir una festa a la mansió de Connecticut d’Attias. Els nuvis tenen una llista de noces als magatzems Au Bon Marche valorada en 20.000 euros. Alguns mitjans han qualificat l’enllaç de “venjança” per la ràpida boda del seu ex, però no s’ha d’oblidar que Cécilia va ser qui va deixar plantat Sarkozy tant el 2005 com l’octubre passat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.