Cultura

La setena entrega de Harry Potter, favorita als premis Kid's Choice Awards

El darrer llibre de la saga de J.K Rowling, Harry Potter and the deathly hallows se situa com a favorit a la primera edició dels Kid’s Choise Awards del canal de televisió infantil Nickelodeon.

L’última entrega del llibre del mag adolescent ha rebut la nominació al millor llibre només una setmana després de la seva publicació. En tan sols 24 hores la novel·la va vendre 2,65 milions de còpies al Regne Unit, cosa que la converteix en el llibre que més ràpidament s’ha venut en la història d’aquest país.

En una de les altres categories d’aquests premis, l’actor britànic Daniel Radcliffe, que dóna vida a l’aprenent de mag, competeix en la categoria de millor actor per la seva interpretació a Harry Potter i l’Ordre del Fènix. Els altres artistes nominats són Johnny Depp, Orlando Bloom i Rowan Atkinson.

Els premis, que s’entregaran a una cerimònia que tindrà lloc al sud-est de la capital britànica, també premien a la millor actriu, millor músic, programa televisiu o reality show. El jurat dels premis són els nens i nenes que voten a través de la web del canal televisiu al Regne Unit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.