Cultura

Surten a subhasta els llibres de Harry Potter signats per JK Rowling

La col·lecció sortirà a la venda per uns 28.000 euros

A partir del dilluns, la casa de subhastes d'Internet eBay posarà a la venta una edició especial de la col·lecció completa dels llibres de Harry Potter signats per l'autora Joanne K. Rowling.

La col·lecció de set llibres, en aquests moments custodiats per la policia escocesa, està considerada una de les poques amb aquestes característiques, i s'espera que sortirà a la venda per un valor superior a les 20.000 lliures (uns 28.822 euros).

Els diners recaptats aniran destinats a l'organització benèfica Books Abroad, que facilita llibres a nens de vuitanta països d'arreu del món, i que aquest anys celebra 25 anys.

Segons la portaveu de Books Abroad, Claire Newman, JK Rowling va accedir a signar l'edició especial i a donar els diners recaptats perquè "era una bona causa".
Els fans de la saga del famós mag podran fer les seves apostes a partir del proper dilluns i hauran d'esperar fins el dissabte per conèixer el nom del millor postor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.