Cultura

Rowling confessa que va plorar a l'escriure l'últim Harry Potter, però no tornarà a la saga

L'escriptora britànica Joanne K. Rowling insisteix en que no tornarà a escriure una saga tan fantàstica com la de Harry Potter, encara que confessa que va plorar a l'escriure el capítol 35 del seu últim llibre.

"Allà Harry es prepara davant la mort. Durant deu anys el tenia al cap, però quan el vaig passar al paper vaig tenir la sensació de que l'acompanyava. Per suposat sabia que sobrevivia, però tenia clar que era la nostra despedida", afirma en declaracions al setmanari Der Speigel.

L'escriptora treballa ara en un "conte per als més petits" i no tornarà més al món del seu famós heroi, que es va acabar amb el volum "Harry Potter and the Deathly Hallows". L'últim volum va ser una espècie "d'alliberació" i ara és el seu preferit, afirma l'autora, qui recorda l'elaboració del quart i cinquè volum com una espècie de "tortura", plena de dificultats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.