Cultura

Satisfacció dels organitzadors del Mercat de Música Viva de Vic pels bons resultats de la nova "reorientació"

Cultura

El Mercat de la Música Viva de Vic (MMVV) tanca aquest diumenge la seva vintena edició amb 1.354 professionals acreditats. Els organitzadors estan satisfets de com ha funcionat la "reorientació" del certamen des de la signatura del contracte programa amb la Generalitat.

El delegat de Música del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Josep Maria Dutrén, ha assegurat que amb vista a l'edició 2009 el MMVV es marcarà com a objectiu fer un "esforç" per atreure programadors internacionals. L'altre objectiu és recuperar la realització de produccions pròpies del mercat per omplir "determinats buits" que actualment hi ha en l'oferta, com són espectacles musicals familiars.

Dissabte i diumenge
La jornada d'aquest diumenge presenta només set actuacions. D'aquestes només els concerts de Menaix a Truà i Tomeu Penya són de la programació oficial. La jornada de dissabte va transcorre amb bona participació i normalitat tot i la permanent amenaça de pluja.

La coincidència aquest 2008 amb les festes de la Mercè de Barcelona no es va notar especialment en el nombre de públic. L'actuació de Pascal Comelade al Cinema Vigatà va provocar llargues cues per obtenir entrada. Gossos van celebrar al seus quinze anys amb un concert a la plaça Major. Allà van demostrar com des del disc d''Oxigen' tornen a ser un grup de masses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.