Cultura

'El curioso caso de Benjamin Button' i 'Slumdog Millionaire', els films amb més nominacions als Oscar

Cinema

El curioso caso de Benjamin Button, un drama protagonitzat per Brad Pitt, és la pel·lícula que ha aconseguit més nominacions als Oscar, amb 13 candidatures, seguida de Slumdog Millionaire, amb 10 nominacions. L'Acadèmia de Hollywood ha fet públic aquest dijous els finalistes als Oscar, durant una roda de premsa al teatre Samuel Goldwyn de Beverly Hills, a Los Angeles

Benjamin Button, Slumdog Millionaire, Milk, The reader i El desafío- Frost contra Nixon competiran per aconseguir l'Oscar a la millor pel·lícula, en la cerimònia que se celebrarà el pròxim 22 de febrer.

Així mateix, el director de Slumdog Millionaire, Danny Boyle, ha estat nominat com a millor director al costat de David Fincher (El Curioso caso de Benjamin Button), Ron Howard (El desafío- Frost contra Nixon), Stephen Daldry (The reader) i Gus Van Sant (Mi nombre es Harvey Milk)

Sean Penn (Mi nombre es Harvey Milk), Brad Pitt (El curioso caso de Benjamin Button) i Mickey Rourke (The Wrestler)  aspiren a aconseguir una estatueta en la categoria de millor actor al costat dels actors Frank Kangela (El desafío- Frost contra Nixon) i Richard Jenkins (The visitor).

Meryl Streep (La duda),  Kate Winslet (The reader) , Anne Hathaway (La boda de Rachel), Angelina Jolie (El intercambio) i Melissa Leo (Frozen river) competeixen en la categoria de millor actriu.

El difunt actor Heath Ledger, que va interpretar el malvat Joker a El caballero oscuro, aspira a aconseguir un Oscar com a millor actor secundari, al costat de Philip Seymour Hoffman, Robert Downey Jr., Josh Brolin i Michael Shannon.

Pel que fa a les actrius secundàries, Penélope Cruz ha aconseguit la seva segona nominació a un Oscar pel seu paper a Vicky Cristina Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.