Cultura

La SGAE reclama al CF Badalona que pagui un cànon per reproduir el seu propi himne

Exigeix al club badaloní entre 80 i 140 euros per fer sonar el símbol de l'entitat esportiva abans dels partits que juga l'equip al camp del Centenari

La junta directiva del CF Badalona ha emès un comunicat anunciant que suspèn la reproducció de l'himne, així com la música que habitualment s'escolta al principi, a la mitja part i al final dels partits en què participa l'equip. La Societat General d'Autors reclama al club entre 80 i 140 euros per la difussió del símbol del club.

El CF Badalona considera que la reclamació del cànon per part de la SGAE, a instàncies de l'autor de l'himne, està '"fora de lloc", ja que l'únic espectacle que s'ofereix al camp és la competició futbolística, mentre que la música és només un complement per "crear un clima més agradable".

La directiva del club recorda que és una entitat sense ànim de lucre i que la seva  finalitat és "el foment, desenvolupament i pràctica de l'activitat esportiva".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.