Cultura

Requisa de mòbils a la preestrena de Harry Potter a Barcelona

Les queixes dels espectadors i la falta de personal per fer els escorcolls van endarrerir una hora la projecció

Dimarts es va projectar a diverses ciutats la preestrena de l'última entrega de Harry Potter, Harry Potter i l'Orde del Fènix. Però la notícia, almenys a Barcelona, va anar més enllà de la pel·lícula.

Les 600 persones que es van desplaçar al Cinesa Diagonal de Barcelona es van veure sotmeses, segons informa El Periódico, a passar per un arc de metall i els van requisar mòbils i qualsevol enregistrador multimèdia, "per evitar gravacions pirates", segons Warner, la distribuidora del film.

Segons la distribuidora, amb l'enviament de l'invitació van adjuntar una carta avisant de les mesures que es portarien a terme per evitar enregistraments il·legals. La preestrena a Barcelona es va fer hores abans que les estrenes a algunes ciutats europees i americanes.

Les queixes dels espectadors i la falta de personal per fer tals escorcolls van provocar que la projecció comencés amb una hora de retard.

Per altra banda, la primera nit de la projecció de la cinquena entrega de Harry Potter als Estats Units ha recaptat 12 milions de dòlars, establint un nou rècord per sobre del que tenia la pel·lícula El Senyor dels Anells i el retorn del rei  que amb una nit va recaptar 8 milions de dòlars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.