Cultura

Cremen la pantalla gegant que retransmetia el partit de la selecció espanyola a Terrassa

Incontrolats han boicotejat l'acte ruixant la part inferior de la tarima amb benzina just després que sonessin els himnes

La retransmissió del partit d'Espanya que havia organitzat Tele-5 just davant de l'Ajuntament de Terrassa, al Raval de Montserrat, ha estat boicotejada. Algú, encara sense identificar, ha llançat una ampolla de benzina sota la pantalla gegant, que ha començat a cremar. Les dues-centes persones que omplien les cadires han marxat corrent mentre la policia apagava el foc amb uns extintors.

Minuts abans, una cinquantena de ciutadans s'aplegaven a la part del darrere del pati de cadires muntat per a l'ocasió. Quan la pantalla mostrava els jugadors saltant al terreny de joc han desplegat estelades i cartells en contra de la retransmissió. Els aficionats de la selecció espanyola han contestat mostrant les seves banderes. Crits, algun insult, però cadascú al seu lloc i no semblava que anés a més. Però just després de sonar l'himne de la selecció amfitriona, moments abans de l'inici del partit, un incontrolat ha calat foc a la pantalla. Les flames s'han expandit amb molta rapidesa, la gent s'ha aixecat ràpidament i una fumerada negra ocupava el Raval de Montserrat.

La policia, amb extintors, s'ha encarregat d'apagar el foc, que ha estat cremant durant uns segons. A partir d'aquí s'ha intentat identificar el vàndal sense èxit. Els manifestants també s'han dissolt, la pantalla ha deixat de funcionar i l'organització ha decidit suspendre la retransmissió del partit entre Espanya i Sud-àfrica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.