Economia

Banc Sabadell compra el negoci de banca privada internacional del BBVA a Miami

Finances

El Banc de Sabadell ha comprat el negoci de banca privada internacional del Banc Bilbao Biscaia Argentaria (BBVA). El valor de la transacció és de 40 milions de dòlars americans, 25,3 milions d'euros, i l'operació s'ha tancat a través de la seva sucursal nord-americana ubicada a Miami, a l'Estat de Florida.
El banc ha informat avui a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que l'acord es va tancar divendres passat, una vegada obtingudes les autoritzacions administratives i reguladores, i ha precisat que aquest import està "subjecte a ajustos posteriors".

L'entitat catalana va anunciar l'acord a finals del mes de desembre passat, moment en el qual va indicar que l'import no excediria "en cap cas" els 48 milions d'euros (70 milions de dòlars). Banc Sabadell va explicar aleshores que l'import definitiu dependria de les relacions finalment transferides i seria objecte d'ajustos en funció de possibles traspassos d'aquestes relacions en un moment posterior al tancament.

Després del tancament de l'acord, Banc Sabadell succeeix el BBVA en les relacions amb els clients de l'esmentada sucursal, de manera que enforteix la seva posició a Miami, on té des del 1993 una sucursal amb llicència que li permet operar com una entitat més al país.

Amb aquesta operació, l'entitat catalana ha aconseguit assolir un volum de negoci gestionat a Miami per un import de 2.048 milions d'euros (3.000 milions de dòlars).

D'aquesta quantitat, uns 1.774 milions d'euros (2.600 milions de dòlars) corresponen a recursos de clients, mentre que els gairebé 274 milions d'euros restants (400 milions de dòlars) són inversió creditícia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona assoleix un nou rècord d’ocupació aquest juny

girona
economia

Nou rècord d’ocupació amb l’atur més baix dels últims 16 anys

barcelona
ECONOMIA

Fira pionera d’inserció per a persones més grans de 45 anys a Tortosa

Tortosa

Anglès Textil, una de les beneficiàries del PERTE de descarbonització

anglès
estat francès

Els mercats cotitzen a l’alça el resultat de les legislatives franceses

barcelona
economia

El lloguer s’enfila un 9,7% el primer trimestre de l’any i fixa un nou rècord

Barcelona
SOCIETAT

La UdL i la UAB impulsen la ramaderia de precisió

Lleida
economia

Foment s’oposa a l’ampliació dels impostos a la banca i les energètiques

barcelona

El Consorci Forestal català dona suport al pla de reactivació

sant feliu de buixalleu