Economia

Banc Sabadell tindrà abans de l'estiu una oficina operativa a Casablanca

Banc Sabadell té previst obrir, en el decurs dels propers mesos, una oficina operativa a la ciutat marroquina de Casablanca, per donar suport a les empreses de l'Estat que s'han establert al país nord-africà. El president de l'entitat, Josep Oliu, va viatjar fa unes setmanes a la capital del Marroc i va tancar l'acord amb les autoritats locals per tal de poder obrir aquesta delegació.

Oliu ha explicat també que Banc Sabadell tindrà un representant, a partit del 30 de març, al consell d'administració del Banc Comercial Portuguès (BCP), entitat en què el banc català té una participació del 4,43%.

Sense oficina a Lisboa
El president de Banc Sabadell ha dit que l'entrada al consell d'administració del BCP implicarà la renúncia a obrir una oficina a Lisboa, que en principi estava prevista per enguany, ja que, segons Oliu, "una cosa seria incompatible amb l'altre".

D'altra banda, ha explicat que el banc ha valorat la possibilitat de tornar a amortitzar l'autocartera que té el banc, però això dependrà "de les condicions del mercat". L'entitat refet el seu percentatge d'accions pròpies, que actualment és del 2,7%.

Oliu ha afegit que manté les previsions d'augment de la morositat, que se situaran a un nivell al voltant del 4,5% al final de 2009, i ha explicat que el banc està en una posició còmoda de liquiditat, d'uns 7.000 milions d'euros.

El president de Banc Sabadell ha fet aquestes declaracions en un acte previ a la junta que se celebra demà, que a banda de l'aprovació dels comptes de 2008, té en el seu ordre del dia l'entrada en el Consell d'Administració de la consellera delegada de Cobega, Sol Daurella, com a consellera independent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona assoleix un nou rècord d’ocupació aquest juny

girona
economia

Nou rècord d’ocupació amb l’atur més baix dels últims 16 anys

barcelona
ECONOMIA

Fira pionera d’inserció per a persones més grans de 45 anys a Tortosa

Tortosa

Anglès Textil, una de les beneficiàries del PERTE de descarbonització

anglès
estat francès

Els mercats cotitzen a l’alça el resultat de les legislatives franceses

barcelona
economia

El lloguer s’enfila un 9,7% el primer trimestre de l’any i fixa un nou rècord

Barcelona
SOCIETAT

La UdL i la UAB impulsen la ramaderia de precisió

Lleida
economia

Foment s’oposa a l’ampliació dels impostos a la banca i les energètiques

barcelona

El Consorci Forestal català dona suport al pla de reactivació

sant feliu de buixalleu