Economia

Barclays retira la seva oferta sobre ABN Amro i deixa via lliure al consorci

El banc britànic Barclays ha anunciat la seva retirada de l'oferta de compra valorada en uns 62.000 milions d'euros sobre el banc holandès ABN Amro, deixant via lliure per a que el consorci format pel Santander, Royal Bank of Scotland i Fortis, que van presentar una oferta de 71.000 milions d'euros, adquireixin el banc holandès.

Barclays ha indicat en un comunicat remès a la Borsa de Londres, al tancament del termini d'acceptació de la seva oferta ahir, que no totes les condicions relatives a la seva protesta han estat satisfetes, en particular la condició relativa a que com a mínim el 80% de l'accionariat d'ABN subscrivís la seva oferta.

L'entitat britànica ha explicat que amb la retirada de l'oferta indemnitzarà a ABN Amro amb 200 milions d'euros en virtut de l'acord arribat entre les dues entitats el passat 23 d'abril i ha indicat que reprendrà el seu programa de compra d'accions sense les limitacions establertes per l'oferta de compra llançada sobre ABN.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.