Esports

Pedrosa cau i Elías aconsegueix el segon lloc

Rossi acaba en desè lloc en el Gran Premi de Turquia de Motociclisme

Per a Dani Pedrosa la carrera ha acabat molt d'hora, ja que després d'una maniobra del francès Oliver Jacque ha acabat a terra amb altres dos pilots en la primera volta. Se l'ha traslladat en ambulància fins a la clínica del circuit, on els metges que examinen el pilot català no li han detectat cap fractura greu. Més tard, el director del seu equip, Albert Puig, ha explicat que li estaven practicant un massatge cervical perquè presentava un estrebada muscular.

Toni Elías (Honda RC 212 V), tercer en la classificació oficial d'entrenaments, ha acabat en una més que meritòria segona plaça del Gran Premi de Turquia de MotoGP, en el qual ha competit amb el propi Valentino Rossi, que ha acabat ocupant la desena posició.

Casey Stoner, que ja havia guanyat la carrera inaugural a Qatar, pràcticament ha repetit l'actuació d'aleshores, i ha liderat la carrera turca des de l'inici fins el final. Amb Rossi primer en els primers instants, els dos pilots de Ducati, Casey Stoner i l'italià Loris Capirossi, s'han col·locat darrera del campió italià, que ha comès un error en l'última part del circuit i s'ha sortit del mateix, moment que han aprofitat els seus competidors per avançar-lo. El d'Urbino ha regressat a la pista en cinquena posició.

La pitjor part se l'ha endut el català Daniel Pedrosa, que s'ha vist involucrat en una caiguda provocada pel francès Olivier Jacque (Kawasaki ZX RR), que es va enduar per davant, a l'entrar massa escorat en una corba, el nord-americà Colin Edwards (Yamaha YZR M1), el propi Pedrosa i l'australià Chris Vermeulen (Suzuki GSV RR), que ha pogut continuar la carrera.

A partir d'aquest moment Stoner ha marxat en solitari en busca de la segona victòria de la temporada mentre Rossi ha iniciat una nova remuntada que el portés a lluitar pel pòdium del campionat. En el seu camí, però, ha trobat Toni Elías que, tot i que l'ha superat inicialment, no s'ha deixat intimidar.

Sense que se sàpiga molt bé que ha passat, després de l'avançament de Toni Elías, on les dues motos s'han tocat, el rendiment de Valentino Rossi ha començat a minvar fins a acabar en la posició número deu, un lloc gens habitual per al set vegades campió del món.

Carlos Checa s'ha hagut de conformar amb col·locar la seva Honda RC 212V en la posició número dotze, lluny dels primers lloc i sense solucionar del tot els problemes que el van relegar a posició número setze en els entrenaments, a gairebé un segon i mig de la pole position de Rossi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.