Esports

Els socis del Barça hauran d'aprovar en assemblea el contracte amb Nike fins el 2013

Els estatuts del club obliguen que un acord d'aquest tipus per una durada superior a 5 anys se sotmeti a votació

Els socis del Barcelona hauran d'aprovar a l'Assemblea General del pròxim 29 d'agost l'ampliació del contracte amb la firma Nike fins al 2013 que es va acordar a final de l'any passat.

La directiva barcelonista va pactar amb la marca de roba esportiva aquesta ampliació del pacte vigent, que concloïa al terme de la temporada que començarà aviat, a canvi de 150 milions d'euros més incentius.

No obstant això, els estatuts del club obliguen que un acord d'aquest tipus per una durada superior a cinc anys -el nou contracte es converteix en successió de l'actual al qual encara li queda un exercici de validesa- se sotmeti a l'aprovació dels socis.

Les noves condicions del pacte, de tota manera, ja es deixen veure com succeeix amb la recent inauguració del denominat 'Gol Sud Nike', ubicació de l'estadi que llueix ara el logotip de la firma nord-americana.

La marca que equipa el club català i la directiva van iniciar la seva relació el 1998 i el contracte que finalitzava el 2008 recollia una pròrroga en cas d'acord entre les parts que s'ha aplicat.

Aquesta clàusula s'aplica igualment en el nou marc que s'aplicarà amb l'aprovació dels assembleistes, per la qual cosa el pacte podria prolongar-se fins al 2018.

L'autorització dels socis és un dels set punts que inclou l'ordre del dia de l'Assemblea General, que tindrà lloc el 29 d'agost al Palau Blaugrana hores abans de la disputa del Trofeu Gamper davant l'Inter de Milà.

Convocatòria
El programa es completa amb l'informe del president sobre les activitats del club, la liquidació del passat exercici i aprovació del pròxim pressupost, l'exposició del Síndic del Soci, les propostes dels seguidors i el torn final de paraula.

Durant aquesta setmana, els 3.357 socis compromissaris, que representen la massa social a l'Assemblea General, rebran la convocatòria, al costat d'un resum amb les dades econòmiques de l'anterior i pròxima campanya.

La documentació sobre els assumptes que es tractaran el 29 d'agost estaran a disposició dels assembleistes deu dies abans a les oficines del club, tal com regeixen els estatuts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.