El Barça comença la gira asiàtica amb una victòria contra el Beijing Guoan

Desenes de flaixos a les grades han il·luminat el tercer gol de la trobada, un golàs de Ronaldinho de tir lliure

El FC Barcelona ha iniciat amb bon peu la gira asiàtica en derrotar l'equip xinès Beijing Guoan per un clar marcador de 0-3, on han destacat el camerunès Samuel Eto'o i el mexicà Giovani Dos Santos i en què Ronaldinho només ha jugat a la segona meitat.

Al minut 8 del primer temps, Xavi ha fet un precís servei en diagonal que ha deixat sol Dos Santos, qui ha definit amb classe amb l'esquerra i xutat al travesser, lluny de l'abast del porter Yang Zhi. Dos minuts després, el Barça ha pogut ampliar l'avantatge després d'un gol a pròpia porta de Wuen Li, anul·lat erròniament per fora de joc.

Tot i així, l'equip de Rijkaard ha seguit pressionant al rival, que ha tingut poques ocasions de perill durant el partit. Eto'o ha estat una amenaça constant per a la defensiva xinesa, que no encertava a l'hora d'aturar-li les entrades per la banda.

Ja a la segona part, amb Ronaldinho a la pista, en substitució de Thierry Henry, l'equip ha trobat molta més potència, especialment amb triangulacions amb Eto'o, com la que ha permès fer el 0-2, en què el camerunès ha cedit la pilota a Iniesta al centre de l'àrea per a simplement empènyer-la al fons de la porteria.

Després del segon gol, el Beijing Guoan ha buscat més la porteria del Barcelona, però no ha aconseguit preocupar massa. En canvi, Eto'o ha estavellat una pilota al travesser, que ha pogut coronar el partit.

Flaixos a les grades
Desenes de flaixos a les grades han il·luminat el tercer gol de la trobada, un golàs de Ronaldinho de tir lliure, on el porter no ha pogut fer-hi res. El públic ha aplaudit el brasiler, qui ha tornat a somriure.

Amb la victòria, el Barcelona ha complert les expectatives dels aficionats xinesos, que han acudit en massa per veure l'equip català davant un Beijing Estadi ple, amb capacitat per a 30.000 espectadors.