Esports

Ronaldinho, lesionat

La gira asiàtica

El jugador brasiler del FC Barcelona Ronaldinho és dubte per a l'amistós de demà davant el Bejing Guoan, després de donar-se un cop al tormell en el segon entrenament d'avui.

En concret, i segons han explicat fonts del club en la gira per la Xina, Ronaldo de Assis s'ha donat una topada durant els últims exercicis de l'entrenament al Fengtai Stadium, on es disputarà el partit, fet que fa témer que els aficionats xinesos es perdran l'actuació de l'estrella brasilera.

Durant l'entrenament del matí, el també brasiler Silvinho ha patit molèsties i s'ha entrenat per separat de la resta de la plantilla, tot i que, en aquest cas, els problemes físics no són greus i sí estarà disponible per a la trobada de demà davant el club de Pequín.

Amb tot, els culés xinesos no estan tenint massa bona sort, ja que les absències dels cracs, per un motiu o altre, són més que notables: el portugués Deco ha deixat la concentració i ha marxat cap a São Paulo, donat que acaba de ser pare per quarta vegada.

Altres absències
A això se li sumen les absències dels argentins Leo Messi i Gaby Milito i el mexicà Rafael Márquez, de vacances després de disputar la Copa Amèrica, així com l'islandès Eidur Gudjohnsen, Carles Puyol i el brasiler José Edmilson, que no van viatjar a la Xina per lesió, i la de Juliano Belleti, que es va lesionar durant l'entrenament d'ahir.

Els càlculs del club indiquen que el partit de demà el podrien veure entre 80 i 90 milions de teleespectadors xinesos, a través del canal esportiu CCTV-5, que totes les setmanes dedica una àmplia cobertura a la Lliga espanyola. Tambés esperen omplir l'estadi Fegtai, amb capacitat per a 33.000 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.