Esports

El Barça torna a la Xina per disputar l'últim partit

Gira asiàtica

El Barcelona ha abandonat avui el Japó rumb a Hong Kong, on acabarà la seva gira asiàtica de deu dies que va començar a Pequín, després de guanyar per la mínima davant de el Yokohama Marinos amb un gol de la revelació de la pretemporada, el mexicà Giovani.

La plantilla ha marxat de l'hotel a Yokohama (al sud-oest de Tòquio) amb mostres de cansament a les 8 del matí hora local (23:00 hora catalana) rumb a l'aeroport internacional de Narita on els esperaven una trentena d'aficionats, la majoria dones, a la caça d'un autògraf.

La següent etapa del viatge del club català per l'Extrem Orient és Hong Kong, on han arribat a les 13:15 hora local (04:15 hora catalana) per jugar l'últim partit de la seva gira asiàtica abans de tornar a Catalunya. Es dóna la circumstància que l'expedició blaugrana ha aterrat a Hong Kong en mig d'un tifó de baixa intensitat i una forta pluja que fan perillar l'únic entrenament previst per avui.

Els de Rijkaard s'enfrontaran el divendres 10 d'agost al Mission Hills Invitation XI, un combinat de jugadors dels dos millors equips de la ciutat xinesa, el Kitchee FC i el Happy Valley FC.

El retorn del Barcelona està previst per dissabte 11, després d'haver recorregut un total de 24.374 quilòmetres durant la seva gira per Àsia.

Fins ara els blaugranes han saldat amb victòria els dos partits jugats, el primer diumenge passat per un contundent 0-3 contra el Beijing Guoan de la capital xinesa i el segon contra el Yokohama Marinos japonès per la mínima (0-1).

L'esperat trident
En el xoc contra el Marinos, Rijkaard va fer debutar l'esperat trident ofensiu, en coincidir en el terreny de joc Henry, Ronaldinho i Eto'o, encara que els astres van demostrar estar encara lluny del seu moment òptim.

Qui va tornar a brillar amb llum pròpia, com ja va passar a la Xina, va ser el jove davanter mexicà Giovani do Santos, que va saltar al camp durant la segona meitat, va estavellar una pilota al pal i va marcar l'únic gol del partit, cosa que li va valer el títol de millor jugador del partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.