Esports

Uns 700 seguidors del Rangers causen aldarulls al centre de BCN

Uns 700 seguidors del Glasgow Rangers han causat aquesta passada nit i matinada incidents al centre de Barcelona. Han llançat ampolles a la via pública, s'han banyat a les fonts de la plaça de Catalunya i han pixat al monument de Francesc Macià. El resultat ha estat de tres ferits lleus per contusions i talls causats per ampolles trencades. Encara que no han patit danys greus, han hagut de ser atesos al servei d'urgències de l'Hospital del Mar de Barcelona.

En total, es calcula que arribaran entre 15.000 o 20.000 afeccionats escocesos, malgrat que poc més de 6.000 tenen entrades pel partit, que ha estat catalogat d'"alt risc" a causa de l'important historial d'indicents que han protagonitzat els seguidors del Rangers al Camp Nou.

La Guàrdia Urbana de Barcelona no ha realitzat aquesta nit cap detenció d'afeccionats ni tampoc els Mossos d'Esquadra, segons portaveus d'ambdós cossos policials.

Cervesa, cervesa i cervesa
Sense parar de beure cervesa, els afeccionats escocesos s'han concentrat sobretot a la plaça de Catalunya i a les Rambles, on des de primera hora de la tarda d'ahir ja es podia constatar un augment de la presència d'agents uniformats de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra.

Diversos establiments, com el popular Bar Zúrich, a la confluència de la plaça de Catalunya amb el carrer Pelai, i alguns quioscs de periòdics de les Rambles, que solen romandre oberts tota la nit, han hagut de tancar davant el comportament dels seguidors de l'equip escocès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.