Esports

Obren expedient a 68 socis del Barça per revendre carnets

Els fets invetigats van tenir lloc el dia del partit entre FC Barcelona i Glasgow Rangers

La comissió de disciplina del FC Barcelona ha resolt, en la seva reunió d'avui, obrir expedient disciplinari a 68 socis per presumpta revenda dels seus abonaments el dia del partit de Lliga de Campions que el conjunt blaugrana va disputar contra el Glasgow Rangers.

El club ha acordat, a més, la retenció cautelar dels 68 carnets retinguts, mentre no existeixi una resolució definitiva respecte a cadascun d'aquests casos.

Així mateix ha quedat pendent l'obertura d'expedient per a set socis als qui també se'ls va retirar el carnet en el mateix partit, a l'espera de rebre el corresponent informe dels Mossos d'Esquadra.

Cal recordar que prop de 20.000 aficionats del Rangers es van desplaçar a la capital catalana amb el propòsit de presenciar en directe el partit entre el seu equip i el Barça, encara que el club britànic només disposava de poc més de 6.000 entrades per als seus seguidors, ubicades entre el córner del gol sud i el lateral de la tercera graderia.

La decisió del FC Barcelona de no obrir les taquilles per a aquest partit va provocar un augment massiu de la revenda d'abonaments, cosa que va permetre almenys a un centenar d'aficionats escocesos accedir al Camp Nou i gaudir del partit des de diferents zones de l'estadi.

L'entitat blaugrana també ha sancionat amb quatre mesos de suspensió de la condició d'associat dos socis per la revenda dels seus carnets en els partits de Lliga contra el Sevilla i l'Atlètic de Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.