Esports

L'Espanyol busca els 11 partits sense perdre

FUTBOL

L'Espanyol pot aconseguir una ratxa d'onze partits sense perdre. La xifra fa patxoca i és música celestial a les orelles de Valverde. L'empat en el derbi comporta deu jornades invicte, èxit que el tècnic de l'Espanyol assolia per tercer cop en la seva curta carrera a la banqueta. Per superar-lo cal tornar de Saragossa amb algun punt al sarró. Amb la baixa de Jarque per sanció, els blanc-i-blaus visiten un rival amb molt de potencial però que té dificultats per mostrar-lo, tal com denuncia l'únic punt aconseguit pels aragonesos en quatre partits.

Dos models xoquen avui. L'Espanyol va apostar per retenir les figures i fer una aposta mínima en un jove amb futur, Lola, una despesa que és la segona més minsa de Primera. El Saragossa, en canvi, després de situar-se en zona europea va treure a passejar el talonari per un Ayala ja compromès amb el Vila-real i jugadors brasilers de bon currículum europeu com Matuzalem i Oliveira, així com una sèrie de retocs interessants, sense oblidar l'opció de compra de D'Alessandro i el fet d'ignorar les ofertes llamineres per Diego Milito, Aimar i Diogo.

Advertiment
És un còctel amb bona pinta, el saragossista, però difícil de combinar amb harmonia. Valverde, però, feia bé d'advertir del perill del rival d'avui. "És un equip que té potencial, ha invertit en jugadors, i és un partit complicat perquè estan en una situació dolenta momentània, però no crítica -va matisar-. Tots sabem que acabarà anant cap a dalt perquè té potencial i jugadors de molta experiència".

Alarmes enceses a Saragossa per la mala ratxa, que es contraposa amb la de l'Espanyol. Una inversió mínima i uns resultats excel·lents, amb deu jornades sense perdre.

Rival directe
Els blanc-i-blaus es mouen en la zona en què hi hauria d'haver els aragonesos, així que és un duel entre rivals directes. "Sent on som, a la cinquena plaça, a un punt del quart, sí que considerem el Saragossa un rival nostre, i així el partit adquireix una altra dimensió -va afegir el tècnic-. Sabem que serà a dalt, però no quan hi serà. Tenen capacitat d'enllaçar una bona ratxa de resultats i això ens fa pensar que hem d'ampliar el nostre avantatge a Saragossa". El rècord de Valverde passa per La Romareda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.