Esports

Els més de 400 aficionats de l'Espanyol que estan al Prat es perdran la final

Només 194 seguidors dels 523 que s'han quedat a terra han pogut volar a les 15h cap a Glasgow amb un vol d'Iberia

Caos total i ball de xifres. Segons fonts d'AENA, els més de 400 aficionats de l'Espanyol -no se sap el número exacte- que es troben encara a l'aeroport del Prat no podran volar finalment a Glasgow i, per tant, es perdran la final de la copa de la UEFA. Aquests seguidors s'han gastat entre 500 i 1.000 euros entre els bitllets i l'entrada a l'estadi a Glasgow per veure jugar al seu equip.

Segons han confirmat a Efe fonts d'AENA, ja no sortirà cap més avió cap a Escòcia des del Prat. Així, els aficionats no podran veure la final de l'estadi tal com esperaven. Malgrat les negociacions que ha fet la directiva de l'Espanyol, finalment i segons fonts d'Aena, no s'ha pogut organitzar cap vol per traslladar els aficionats. Així, els últims afortunats que podran arribar a temps per al partit són els 194 seguidors que han embarcat en un vol d'Iberia, que ha sortit del Prat a les 15h.

El nombre de seguidors de l'Espanyol afectats per la falta d'avions xàrter per traslladar-se des de l'aeroport de Barcelona a Escòcia s'elevava aquest matí a 523, la majoria dels quals disposava de bitllets per a vols que Aena no tenia programats.

El vocal de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol Pasqual Olmedo ha dit avui que "un broker ha estafat " a l'agència de viatges Travel Gallery, que va contractar els vols que havien de traslladar a aquests 423 seguidors d'aquest club que no han pogut sortir aquest matí cap a Glasgow.

La directiva del RCD Espanyol havia anunciat a les 15h que llogaria un vol per a 217 passatgers, per marxar a les 16 hores, que se sumaria al que ha facilitat Iberia (a les 15 hores), en què han viatjat uns altres 194 seguidors amb destí Edimburg. Un cop allà, els aficionats seran traslladats amb autocar cap a Glasgow.

Des del matí
517 seguidors de l'Espanyol que havien d'haver volat aquesta matinada a Escòcia per assistir a la final de la UEFA que aquest vespre juga l'Espanyol amb el Sevilla a Glasgow s'han quedat a terra. El vol de la companyia Excel Airways que els hauria d'haver dut aquesta matinada a Escòcia ha estat anul·lat. Els seguidors han tallat durant tres quarts d'hora els accessos a la terminal A de l'aeroport per forçar una solució.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un seguidor del RCD Espanyol per amenaçar un agent que l'ha identificat perquè s'havia pujat al capó d'un cotxe mentre un grup d'aficionats tallaven l'accés a la terminal A.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.