Esports

Mor el sevillista Antonio Puerta

Ajornat fins dilluns el partit contra l'AEK Atenes que s'havia de disputar aquest dimarts

El defensa sevillista Antonio Puerta ha mort aquesta tarda a l'hospital Virgen del Rocío, on estava ingressat des del passat dissabte, després de patir una aturada cardiorespiratòria.

El sevillista es va desmaiar durant la primera part del partit que va inaugurar el curs de la lliga davant del Getafe (4-1) i va ser traslladat en ambulància a l'hospital Virgen del Rocío de la capital andalusa. Puerta va ingressar al servei d'urgències de l'hospital a les 22.53 hores en parada cardiorespiratòria. Després de practicar-li maniobres de reanimació cardiopulmonar amb èxit se'l va passar a l'UCI. Tot i així, el seu estat ha empitjorat durant les últimes hores fins a causar-li la mort.

Antonio Puerta tenia 22 anys i havia de ser pare d'una criatura d'aquí a un mes.

Ajornat el partit contra l'AEK
L'eliminatòria de la Lliga de campions que el Sevilla havia de disputar avui contra l'AEK d'Atenes ha estat ajornada al pròxim dilluns, fet que possibilitarà que l'equip torni d'immediat a Sevilla. Així mateix, es manté el partit que l'equip ha de disputar el divendres vinent a Mònaco, la final de la Supercopa d'Europa davant el Milan.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.