Esports

El DKV Joventut passa per damunt de l'AXA Barça a Badalona

El DKV ha començat la temporada amb una marxa més que la resta. I Rudy Fernández, amb dues. L'AXA Barça va ser ahir la víctima de la velocitat meteòrica dels badalonins, que van imposar-se per 94-73 en un duel ja sentenciat al descans (50-29). 18 punts dels 22 de Rudy Fernández van arribar en un recital impressionant al segon període, que va deixar els blaugranes sense resposta, i el partit, sense més història.

Defensa asfixiant
Tots dos equips sabien que el duel de la Lliga Catalana no servia de referent, però el DKV va mirar de fer aparèixer els fantasmes només començar. El canell de Jagla (24 punts) va situar un 3-4 als cinc minuts que va obligar Ivanovic a demanar temps mort. Les ordres del montenegrí servien de ben poc, perquè el Barça anava amb una marxa menys.

La intensitat defensiva dels locals era asfixiant (24 pilotes perdudes) i només el domini en el rebot impedia un daltabaix. L'aparició de Rudy va provocar-lo. Quatre triples i un 2+1 van fer embogir l'Olímpic amb la mateixa intensitat que els blaugranes abaixaven els braços, tot i l'aparició d'un Alex Acker perdut, que deixaria els detalls positius per a uns minuts més tard. La diferència va disparar-se per sobre dels 20 al descans, després que els triples (9/18) dels badalonins se succeïssin.

El DKV va afluixar després de la represa, tot i que la diferència pujaria fins als 27 (58-31), quan l'orgull del Barça va dir prou i la Penya va enyorar Rudy, lesionat a l'engonal. Així, els triples de Morandais (6/9) i una intensitat defensiva més alta van reduir la distància (75-60), fins que una ratxa d'aquest alemany de 2,13 m i canell finíssim de nom Jagla va posar el punt final.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.