Esports

Tommy Robredo venç Guillermo Cañas i passa als quarts de final del Godó

TENNIS

L'olotí Tommy Robredo ha obtingut avui una important victòria (6-1 i 6-4) davant l'argentí Guillermo Cañas el dia del seu 26 aniversari, i ja és a quarts de final del torneig Comte de Godó, on es trobarà amb el tennista de Xàtiva David Ferrer, segon favorit, que ha superar l'equatorià Nicolás Lamentti.

El campió de 2004 s'ha regalat una victòria davant el finalista de l'any passat. Robredo, que ahir va apallissar l'holandès Robin Haase en el seu debut, ha tornat a jugar avui un excel·lent partit davant Cañas, al qual ha fet fora per la via ràpida (una hora i 19 minuts de partit) amb cops encertats i una gran convicció.

El garrotxí ha derrocat el seu rival en el primer set i després ha sabut resoldre els punts delicats amb cops guanyadors que han deixat Cañas sense capacitat de resposta.

Robredo, sisè cap de sèrie, es mesurarà les seves forces demà amb el jugador de Xàtiva David Ferrer, segon favorit i que avui ha hagut de suar durant dues hores i mitja per eliminar l'equatorià Nicolás Lapentti.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.