Esports

Ronaldinho cau de la convocatòria contra el Recreativo de Huelva

Jornada 13

El davanter brasiler Ronaldinho Gaúxo no estarà finalment en la convocatòria per al partit que el FC Barcelona davant el Recreativo de Huelva, queixós d'una fatiga crònica. El seu lloc l'ocuparà Marc Crosas, que ja ha estat convocat en alguns partits tant de Lliga com de Copa del Rei.
L'internacional brasiler ha estat aquest matí en el Camp Nou i, vist el cansament que encara acumulava, s'ha considerat que el més addient és que descansés per estar a punt per al partit de dimarts contra l'Olympique de Lyon.

Ronaldinho va arribar la matinada de dilluns a divendres a Barcelona després de 15 hores de vol i sense haver pogut descansar.

Homenatge a Tete Montoliu
Moments abans de l'inici del partit de Lliga d'aquesta nit, però, l'himne del Futbol Club Barcelona sonarà al Camp Nou de forma diferent. L'Ignasi Terraza Trio el tocarà com si d'una peça de jazz es tractés per recordar la figura del pianista Tete Montoliu (1933-1997), un dels músics catalans amb més projecció internacional i apassionat 'culé'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.