Esports

La cúpula del Barça impulsa el 'projecte Guardiola'

Futbol

El president del club, Joan Laporta, s'ha reunit amb la cúpula del Barça, la comissió delegada, per començar a prendre decisions, i la primera ha estat tirar endavant el projecte Guardiola.

Tot i que la decisió l'ha de prendre formalment el ple de la junta directiva, que es reuneix dijous, els màxims responsables del club ja han donat aquest dilluns llum verda a l'aposta del secretari tècnic, Txiki Begiristain, que proposa convertir Josep Guardiola en l'entrenador del primer equip del futbol. Si la junta ho aprova dijous, Guardiola, que coneix la casa a fons, serà designat per substituir Frank Rijkaard després d'una temporada decebedora.

La tria de l'entrenador és urgent per poder decidir quins jugadors cal fitxar, una tasca en què ha de participar el tècnic per molt que la línia a seguir sigui marcada pel secretari tècnic. Begiristain ja va anunciar que es buscaran jugadors amb experiència i "fortalesa mental" que siguin rendibles immediatament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.