Esports

La federació rebaixa a 3.000 euros la sanció a l'Espanyol pels incidents del derbi

LLIGA BBVA

El comitè de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit sancionar l'Espanyol amb 3.000 euros de multa i un advertiment de clausura de l'estadi de Montjuïc, en cas de reincidència, pels incidents del partit contra el F.C. Barcelona el passat 27 de setembre.

El comitè pren aquesta decisió perquè qualifica de "greus" els incidents protagonitzats pels Boixos Nois, que van llançar diverses bengales i van provocar dotze ferits lleus.  Per contra, el comitè ha deixat sense efecte la possible sanció al president del club blanc-i-blau, Daniel Sánchez Llibre, i el director general executiu, Pedro Tomás, per les manifestacions realitzades al final del partit.

L'Espanyol assegura en un comunicat que "accepta" la decisió i que dóna per tancat l'afer. De fet, la comissió antiviolència havia proposat una multa de 18.500 euros que ha sigut força rebaixada pel comitè de competició de la federació, que l'organisme competent per imposar efectivament la sanció.

Fonts de la federació han considerat que hi ha atenuants que recomanen un càstig menys dur que el proposat. Segons els directius espanyolistes, ells mateixos van advertir als Mossos d'Esquadra que els Boixos Nois duien bengales i que la policia va preferir deixar-los entrar a l'estadi per tenir-los controlats dins del recinte i evitar incidents al carrer.

Cinc boixos gironins van ser detinguts i empresonats provisionalment pel llançament de les bengales.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES