Esports

Penya i Barça no poden fallar a l'Eurolliga

Bàsquet

Més pressionat el Joventut que el Regal Barça, els dos equips catalans comencen avui la segona volta de la primera fase de l'Eurolliga (a partir de les 20.30 hores, al 33). La Penya posa en joc bona part de les seves aspiracions a Ljubljana, mentre que el conjunt blaugrana rep al Palau el Nancy, a qui ja va apallissar a domicili, amb l'objectiu de sumar un triomf a priori evident que li permeti per mantenir el liderat del seu grup.

Sito Alonso no podrà comptar amb Mallet ni, encara, amb Ricky Rubio, que no obstant això viatjarà amb el grup. Problemes exteriors que s'han de sumar als ja coneguts dins la zona després del cas Mensah-Bonsu. Viatja el júnior Josep Franch.

Tot i els problemes físics, cal un esforç al Tívoli Arena; una victòria verd-i-negra deixaria l'Olimpija pràcticament descartat -és cuer amb una menys que la Penya- i el pas més a prop. Un mal menor seria assegurar l'average particular (+17 a Badalona).

Mitja hora més tard començarà el partit entre el Regal Barça i el Nancy francès. Els de Xavi Pascual, que recupera Víctor Sada, són colíders del seu grup amb Siena i Panathinaikòs. Una victòria amb qui tothom compta. Aquí rau precisament el perill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.