Esports

Guardiola: "Ha estat un dels millors partits"

Lliga de Campions

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha comentat després d'eliminar l'Olympique de Lió a vuitens de Lliga de Campions que el partit ha estat "un dels millors" del seu equip des que va començar la temporada.

"Hem jugat molt bé. Hem fet un bon joc posicional, hem estat brillants, però llàstima del gol. Hem jugat altres bons partits, però potser per la importància d'aquest, sigui un dels millors", ha argumentat.

Per Guardiola, la clau del partit ha estat tenir el control de la pilota per evitar que el Lió s'acostés a l'àrea. "Recuperar la pilota. No tenir tanta pressa per arribar sinó tenir-ne el control. No som gaire forts darrere i per això hem d'allunyar la pilota de la nostra àrea", ha dit. Tot i això, ha fet memòria per recordar que, a Lió, els primers 25 minuts han estat de domini francès.

En canvi, sí que ha celebrat que els seus pupils li fessin cas en no cometre faltes prop de l'àrea de Valdés, per evitar el perill de Juninho. "Són molt intel·ligents. El primer córner que ens fan, ens marquen, imagina faltes prop de l'àrea, potser no estaríem classificats. Cal allunyar al contrari de l'àrea i tenir circulació de pilota per evitar que s'acostin perquè tenen molt perill a prop de l'àrea. En general, he de reconèixer que hem estat molt bé", ha apuntat.

A més, ha destacat la feina dels seus defenses i, en concret, de Sylvinho. "Vull destacar Sylvinho, que ha jugat poc fins ara i ha complert molt bé. No puc negar que Piqué està fent una bona temporada però és jove i ha de seguir endavant i creixent. Però el felicito pel partit que ha fet", ha afegit.

Celebrar l'actitud d'Eto'o
En aquest sentit, ha celebrat el gol d'Eto'o tot i que ha matisat que, tot i que no hagués marcat, l'actitud del camerunès seria la mateixa. "Si no hagués marcat seguiria igual i esforçant-se en el pròxim i intentant fer-lo en el pròxim partit. Que els davanters facin gols és conseqüència del joc. El partit de Mallorca ens va ajudar a recuperar el treball i l'esforç. La nostra gran virtut és treballar", ha reiterat.

Preguntat sobre si tenia preferències per al partit de quarts, ha assegurat que preferiria jugar la tornada a casa però no ha dit res de possibles rivals. "Mirem l'Almeria i ja veurem el dia del sorteig. Intentarem saber els seus punts febles, que ells no tinguin els nostres. Tots són molt bons, felicito el Vila-real per la classificació. Els alemanys i anglesos són els històrics dels seus països, així que l'estadi farà patxoca'", ha apuntat.

En aquest sentit, ha recalcat el poder de tots els possibles rivals i ha celebrat, en la seva línia, que el Camp Nou pugui tornar a gaudir d'una nit màgica europea.

"Crec que els vuit equips són de molt nivell. No és una qüestió de demanar, però sí que m'agradaria tenir la tornada a casa. El fet important és que estem en el sorteig i que es podrà tornar a gaudir d'un gran partit al Camp Nou", ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.