Esports

Més que mai som més que un club

L'afició barcelonista creu que el 28 d'abril serà una nit màgica per a l'equip de Pep Guàrdiola i mostra la seva convicció creant webs, esdeveniments al Facebook i emails animant l'afició a ser més incondicional que mai

La derrota 3-1 d'aquest dimecres a l'estadi Giuseppe Meazza, a San Siro, contra l'Inter de Milà, ha fet reaccionar l'afició blaugrana i ha incentivat un suport incondicional dels aficionats del Barça. Mitjançant emails, vídeos al Youtube, grups i esdeveniments de Facebook, Twitter i, fins i tot, alguna que altra web creada única i exclusivament per a l'ocasió, l'afició culer s'ha bolcat a donar suport a l'equip de Pep Guardiola.

L'afició barcelonista creu que aquesta nit màgica que l'equip necessita pot arribar el 28 d'abril al Camp Nou, quan es decidirà qui passa a la final de la Champions. I els jugadors del Barça han deixat més clar que l'aigua que ho continuaran donant tot per ser a Madrid. Al web oficial del FCBarcelona s'hi poden llegir frases encoratjadores d'algun jugador com la de Bojan Krkic: “Tu, animaràs els 90 minuts sense parar. Jo, aprofitaré cada segon per aconseguir la victòria”.

Els aficionats culers es mouen per mostrar als jugadors que tenen tota la seva fe i confiança i que, passi el que passi, estaran amb ells. L'afició blaugrana s'ha servit, sobretot, de les noves xarxes socials per mostrar el seu suport incondicional al que consideren més que un club. A Facebook s'hi pot trobar un esdeveniment de suport que du l'eslògan de No us deixarem sols. Aquest esdeveniment, datat pel proper 28 d'abril, anima els aficionats a vestir-se amb els colors blaugrana per iniciar una processó que acompanyarà l'equip des de l'hotel dels jugadors fins al Camp Nou.

La remuntada més desitjada
Però el que més sorprèn és el web que els aficionats barcelonistes han creat única i exclusivament per animar l'equip. El web, amb el nom remuntada.cat, anima a l'afició a postejar tweets de suport a l'equip mitjançant les noves xarxes socials. Els missatges cibernàutics que la gent va penjant a aquestes xarxes apareixen al web successivament. Tot plegat, sota una sola idea que el web plasma dient que "cal demostrar a l’equip que nosaltres, dimecres, jugarem amb ells, que no estan sols, que tot el barcelonisme creu en el somni de la quarta al Bernabéu".

Fins i tot, s'estan enviant cadenes de emails per encoratjar l'afició a assistir al Camp Nou, i es proposa a qui no pugui anar-hi "a engalanar balcons i finestres" amb els colors blaugrana per vestir "Barcelona i tot Catalunya" amb els colors del FCBarcelona. Des del correu electrònic que s'està enviant massivament proposen que "el pròxim dimecres Barcelona" sigui "un infern". Un infern blau i grana on els jugadors, l'entrenador i tot el cos tècnic sentin vibrar la força d'una afició que no es desanima ni deixa de creure que el Barça, més que mai, és més que un club.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.