Esports

Pochettino veu al Barcelona i al Madrid com a candidats al títol

L'entrenador de l'Espanyol apunta que el Madrid ha retallat una mica les distàncies, si bé s'ha vist obligat a realitzar una gran inversió econòmica per aconseguir-ho

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, considera que el Barcelona i el Madrid són els clars favorits al títol de Lliga encara que ha apuntat que el conjunt blaugrana disposa de certa avantatge, perquè té un sistema de joc més consolidat.

"Per les plantilles, Barça i Madrid són molt superiors", ha subratllat, "encara que no podem deixar de banda al Sevilla o al València, que tenen coses que aportar a la Lliga i poden donar una sorpresa. En qualsevol cas, sembla difícil que el vencedor final no surti de Madrid o Barça".

Pochettino ha apuntat que el Madrid ha retallat una mica les distàncies amb el Barcelona respecte a la temporada passada, si bé ha indicat que el club blanc s'ha vist obligat a realitzar una gran inversió econòmica.

"L'esforç que ha fet el Madrid és molt important, perquè ha invertit 300 milions per intentar plantar-li cara. El Barcelona potser té certa avantatge perquè té un estil marcat i sap allò que que vol, mentre que el Madrid té un enorme potencial", ha opinat.

De tota manera, Pochettino té clar que les diferències en la competició són mínimes i encara que tant el Barcelona com el Madrid estan un esglaó per damunt, la resta d'equips tenen un nivell parell.

"Les diferències són molt poques, mínimes. És una lliga de molta competència i qualsevol detall fa que la balança es decanti d'un costat a un altre. La línia és molt prima", ha conclòs l'entrenador blanc-i-blau.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.