Esports

Mor sobtadament Dani Jarque, capità de l'Espanyol

Era amb el seu equip en l'estada de pretemporada a Itàlia i s'havia trobat malament tota la tarda. Podria haver patit un atac cerebral o de cor

El capità de l'Espanyol, Dani Jarque, ha mort aquest dissabte a la tarda sobtadament, víctima d'un atac de cor o bé d'un atac cerebral, ja que encara no se sap la causa exacta de la mort.

Jarque era amb el seu equip en l'estada de pretemporada que l'Espanyol fa a Itàlia, a Coverciano, i aquesta tarda ja s'havia trobat malament i no havia sortit amb els seus companys a fer una passejada turística per Florència.

Era a l'habitació de l'hotel on s'està l'equip, parlant per telèfon amb la seva xicota i, segons Catalunya Informació, durant la conversa ha deixat de parlar de cop. La noia ha alertat el seu representant perquè truqués a algun membre de l'equip que pogués pujar a la seva habitació.

Mentrestant, estranyat perquè no baixava a sopar, el seu company d'habitació Ferran Corominas també havia avisat de la seva absència. Quan han pujat, l'han trobat inconscient, i els metges ja no l'han pogut reanimar.

El defensa català tenia 26 anys i havia estat triat capità de l'equip recentment en substitució de Raül Tamudo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.