Esports

Pochettino: "Tenim ganes de guanyar per una pila de coses"

El Getafe, proper rival, s'ha convertit en la bèstia negra dels blanc-i-blaus

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat avui que té "moltes ganes de guanyar" el Getafe, que s'ha convertit en la bèstia negra dels blanc-i-blaus durant aquesta temporada, i d'acabar amb la mala ratxa fora de casa.

"Tenim ganes de guanyar per una pila de coses. Les vegades que ens hem enfrontat al Getafe hem perdut. A més, tenim pendent tallar la ratxa d'empats i de derrotes fora de casa i aconseguir un triomf. Serien tres punts importantíssims i l'equip té ganes de demostrar la seva capacitat".

Pochettino ha assenyalat que espera "fer un bon partit" i que la plantilla està "molt animada". "El Getafe pot ser el nostre rival a batre perquè ens ha guanyat les tres vegades."

Del Getafe, ha comentat que compta amb una plantilla "amb molt talent i bons futbolistes". "És un equip amb una filosofia semblant a la nostra: juga per baix, respecta la pilota i comença a jugar des de la defensa. És un dels equips que millor futbol practica", ha afegit.

També ha assenyalat que és un rival que pressiona "força en la primera línia d'atac". "Cal tenir paciència i tranquil·litat per superar aquesta primera fase de pressió. A priori, tenim la fórmula secreta, però en la pràctica sempre hi ha matisos que poden canviar", ha assegurat.

Pochettino, finalment, no ha volgut revelar quin serà l'onze inicial ni aclarir els dubtes. "Dídac està jugant ara habitualment a causa de la lesió de David. Veurem què passa demà", ha sentenciat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.