Esports

Guardiola no es fia "gens" de l'Espanyol i apel·la a la "motivació" dels seus jugadors

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha assegurat avui que no es fia "gens" de l'Espanyol ni de la situació que viu el club blanc-i-blau, i ha apel·lat a la "motivació" dels seus jugadors per aconseguir demà el triomf.

"No me'n fio gens. Però no només de l'Espanyol, en tots els partits. És un derbi i a la Lliga està en una situació difícil però queda molt encara per a tots. Espero que estiguem al mateix nivell de motivació que ells, si ho aconseguim tindrem possibilitats de fer un bon resultat", ha comentat sobre aquesta qüestió.

A més, ha reiterat que els pericossortiran a fer un bon partit i "no es reservaran" per Valladolid. "Farà un bon partit per intentar passar l'eliminatòria. El futbolista ho viu així, i jo intento transmetre això als jugadors. Ens hem de centrar en el fet que el més important és el que ve, entrenar bé avui i jugar bé demà", ha assegurat.

Guardiola ha fet referència a la dificultat de preparar un partit contra un equip del qual no coneixes res, ja que serà l'estrena de Pochettino a la banqueta espanyolista. "És cert que no tenim partits a l'Espanyol amb Pochettino, i anirem a l'expectativa del que pugui introduir. Ens haurem de centrar en el nostre joc, mirar la qualitat dels jugadors de l'Espanyol en funció d'on juguin i aconseguir un resultat bo per a la tornada", ha manifestat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.