Esports

Navarro rescata el Barça en la pròrroga (95-94)

Lliga ACB

El Regal Barça sembla haver-li agafat gust a les pròrrogues. Si la passada jornada va perdre contra el Ricoh Manresa després de quatre períodes de prolongació, avui ha aconseguit una victòria agònica contra l'Unicaja de Màlaga (95-94) en el temps afegit, gràcies a la gran actuació de Navarro, que ha liderat el conjunt blaugrana en la recta final del joc.

Esgotat per l'esforç, no només físic sinó també psicològic de dijous passat –va igualar a un la sèrie contra el TAU– el Regal Barcelona ha afrontat el duel de la lliga contra un Unicaja molt més descansat i que havia tingut tota la setmana per preparar el seu assalt al Palau.

El tècnic dels locals, Xavi Pascual, ha començat el partit dosificant els seus millors homes i donant entrada a jugadors menys habituals, com Barrett, Trias o Barton, i els d'Aíto García Reneses, sostinguts pel seu domini en el rebot i per l'encert ofensiu de Jiménez, Haislip i Welsh, s'han mogut sempre amb una avantatge d'uns deu punts (40-49 al descans).

El Barça ha remuntant dotze punts a l'equip andalús entre el final del tercer període i el principi del quart i després s'ha imposat per un punt a la pròrroga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.