Esports

Alonso lidera l'última sessió de lliures i avisa els seus rivals

Pedro Martínez de la Rosa (BMW Sauber) ha finalitzat tretzè, tres llocs per davant de Jaume Alguersuari

El pilot asturià Fernando Alonso (Ferrari) ha tornat a demostrar que el seu monoplaça està preparat per a l'assalt el Mundial i ha marcat el millor temps en la tercera i última tanda d'entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain, per davant de Nico Rosberg (Mercedes GP) i Mark Webber (Red Bull).

El pilot espanyol ha repetit aquests dies que es veu capaç de lluitar aquest diumenge per la primera victòria de l'any i el seu Ferrari segueix confirmant aquestes bones impressions. Després de marcar el segon millor temps en la tanda inicial d'ahir i el novè en la segona, Alonso ha liderat l'última tanda amb un temps de 1.54.099.

El seu bon rendiment li ha permès avantatjar clarament la resta dels seus rivals, cas dels alemanys Michael Schumacher (Mercedes GP) i Sebastian Vettel (Red Bull), quart i cinquè, mentre que Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) només ha pogut ser dotzè i el seu company Jenson Button, setè.

Els catalans Pedro Martínez de la Rosa (BMW Sauber) ha finalitzat tretzè, tres llocs per davant de Jaume Alguersuari (Toro Rosso).

Després d'una llarga pretemporada i aquestes tres tandes de lliures, els pilots hauran de mostrar totes les seves cartes en la qualificació, que començarà a les 12, hora catalana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.