Esports

Mor Robert Enke, porter de la selecció alemanya i exjugador del FC Barcelona

El futbolista ha estat víctima d'un atropellament en un pas a nivell i la policia d'Hannover especula amb la possibilitat d'un suïcidi

Robert Enke, porter de la selecció alemanya de futbol i de l'Hannover 92, ha mort aquest dimarts al migdia als 32 anys, en un pas a nivell, segons ha informat la policia, després que el president del club, Martin Kind, confirmés la notícia de la mort, sense donar més detalls sobre les circumstàncies en què s'havia produït.

Els primers indicis de la policia apunten cap a la hipòtesi del suïcidi. Robert Enke era porter de la selecció alemanya i del Hannover 92 i havia format part de les plantilles del FC Barcelona i el Tenerife al començament de la dècada dels 90.

El futbolista alemany havia estat de baixa de la selecció en els últims partits a causa d'una infecció intestinal i tampoc havia estat convocat pel seleccionador, Joachim Low, per disputar els pròxims partits contra Xile i Costa d'Ivori del 14 i el 18 de novembre.

Vuit cops internacional, Robert Enke havia nascut el 24 d'agost de 1977 a Jena, antiga República Democràtica Alemanya i havia començat la seva carrera esportiva al Carl Zeiss abans de ser fitxat pel Borussia Moenchengladbach. Va passar pel Benfica de Portugal (1999-2002), Barcelona (2002-2003), Fenerbahce (2003), Tenerife (2004) i Hannover (2004-09).

Estava casat i fa tres anys va patir la mort de la seva filla de dos anys a causa d'una aturada cardiaca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.