Esports

El Regal Barça guanya còmodament el Pamesa (61-80)

Lliga ACB

El Regal Barcelona ha aconseguit una contundent victòria a la pista del Pamesa València (61-80), en un partit on l'equip català sempre ha estat per davant al marcador.

L'equip de Xavier Pascual ha estat el millor en totes les facetes del joc, però la superioritat del seu joc interior i el seu domini del rebot (45 davant 28) són els aspectes que han marcat la diferència per aconseguir un triomf que no ha perillat en cap moment.

Els màxims anotadors del Pamesa han estat Albert Miralles amb 16 punts, Shammond Williams, amb 14, i Albert Oliver amb 11. Els més encistelladors del Barça han estat Fran Vázquez amb 17 punts, Ersan Ilyasova, amb 12, i Juan Carlos Navarro amb 11.

Aquesta ha estat la vintena jornada de la Lliga ACB i s'ha jugat al pavelló de la Font de Sant Lluís. on abans del partit s'ha fet un minut de silenci per la mort dels quatre nens aquest dissabte en un pavelló de Sant Boi de Llobregat mentre s'entrenaven.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.