Política

L'oposició kenyana anuncia que reprendrà les seves protestes contra Kibaki la setmana que ve

Kenya

L'oposició kenyana del Moviment Democràtic Taronja (MDN) ha anunciat la seva intenció de reprendre la setmana que ve les seves manifestacions pacífiques contra el president Mwai Kibaki i la seva victòria en unes eleccions que consideren fraudulentes, i el resultat de les quals ha desencadenat una onada d'enfrontaments que fins ara s'han cobrat la vida de més de 600 persones al país africà.
El president del MDN, Henry Kosgey, ha assenyalat que les "manifestacions pacífiques" seran represes dijous que ve. "Utilitzarem tots els mitjans disponibles per enderrocar el règim de Kibaki", ha afegit.

Prop de 650 persones han perdut la vida des del passat 27 de desembre, moltes d'elles víctimes de l'acció policial contra les protestes organitzades per l'oposició, a la qual cal afegir nombrosos atacs efectuats contra les tribus que recolzen l'actual president, segons assenyalen diverses organitzacions pro drets humans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.