Política

Rosa Cullell, directora general de la CCMA

Rosa Cullell ha estat escollida aquest divendres com a nova directora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Els representants dels diversos partits polítics han arribat a un acord per al nomenament per unanimitat de la fins ara directora general del Gran Teatre del Liceu. El pacte implicarà un disseny més ampli de l'organigrama que encara està per definir.

L'acord desactiva, d'aquesta manera, les hostilitats parlamentàries que havien arribat a un enfrontament obert entre els partits i, en paral·lel, el bloqueig en els nomenaments de les diverses empreses que componen els mitjans públics de la Generalitat.

Rosa Cullell va néixer el 14 de març de 1958 a Barcelona. És llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en alta direcció per IESE. Ha treballat a Mundo Diario, la BBC, Televisió Espanyola a Catalunya i El País. També ha treballat al ministeri d'Immigració d'Austràlia com a coordinadora de temes multiculturals i d'ajut als immigrants.

El 1988 es va incorporar com a directora de comunicació de "la Caixa", on va ser també subdirectora general i, posteriorment, directora general adjunta i membre del comitè de direcció de l'entitat. L'octubre de 2002 va ser nomenada consellera delegada del Grup 62 i, el 25 de febrer de 2005, va ser nomenada directora del Liceu, càrrec que ocupa actualment. La seva presència, a més, ha sigut freqüent en tertúlies televisives, de manera que és una cara força coneguda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.