Política

Deslluïda presentació de la proposta del COE per dotar de lletra l'himne espanyol

Una filtració a l'ABC engega a rodar la gala del dia 21 de gener

Una filtració al diari ABC ha engegat a rodar la presentació de la proposta de lletra per a l'himne espanyol que tenia previst fer el Comitè Olímpic Espanyol (COE) el proper 21 de gener. El president de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) i vicepresident del Comitè Olímpic Espanyol (COE), José María Odriozola, ha expressat el seu malestar assegurant que li ha semblat "fatal" que s'hagi publicat la lletra de l'himne, perquè "estava molt zelosament guardada".

El COE, que ha engegat una campanya per dotar de lletra la Marxa reial amb la finalitat que els seus representants esportius la cantin en les competicions en què aquesta soni, tenia previst fer una estrena de la lletra durant la gala que el COE celebrarà a Madrid el 21 de gener, on s'esperava que Plàcido Domingo cantés per primer cop la lletra.

Paulino Cubero, aturat de 52 anys, natural de Granátula de Calatrava (Ciudad Real), és l'autor del text que proposa el COE, que consta de quatre estrofes i que, segons l'autor, "reflecteix la pàtria tal com jo l'entenc".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.